Facebook oglašavanje

Želite pojačati prepoznatljivost vašeg proizvoda ili usluge, povećati broj posjeta vašoj Web stranici ili poboljšati prodajne aktivnosti, ali niste sigurni kako to napraviti?

Promocija putem Facebook – a je najbolje rješenje za to, bez obzira želite li privući krajnje kupce, klijente ili samo prenijeti sadržaj edukativnog ili informativnog karaktera. Kod vođenja, odnosno upravljanja Facebook stranicom sve započinje sa sadržajem. On treba biti kreiran tako da zaintrigira, educira i zabavi korisnika, odnosno da mu pruži onu informaciju koja ga zanima.

Vaša publika je na Facebooku-u kojeg koristi preko milijardu ljudi. Pritom morate imati na umu, obzirom na „starost“ Facebook – a, kako ga koristi starija populacija, pogotovo kada tu društvenu mrežu kompariramo s Instagram – om. Zato je važno koju ćete platformu primarno koristiti u promociji, obzirom na činjenicu kojom se Vaša ciljna skupina više koristi.

Kada smo kod ciljnih skupina Vašeg poslovanja, prilikom izrade same promocije važno je precizno ciljanje prema dobi, spolu, lokaciji, interesima, ponašanju i drugim značajkama što će omogućit  prikazivanje oglasa na Facebook-u  ili Instagram – u samo onima koji su vaša idealna ciljana publika.

Facebook je neminovno najpopularnija društvena mreža na svijetu. Rastom popularnosti same društvene mreže, tako je počeo rasti i njegov potencijal kao promotivnog kanala komunikacije zbog mogućnosti povezivanja sa ciljanim tržištem na vrlo efikasan način. Promocijom putem društvenih mreža ćete zasigurno dobiti najviše u odnosu na uloženi novac, i u tom kontekstu, s njime se ne mogu mjeriti nikakvi letci ili objave na lokalnom radiju. Ulogom relativno malih sredstava doprijet ćete i do svoje ciljne skupine koja je stotinama kilometara udaljena od Vas! Danas gotovo da i ne postoji poduzeće koje nema kreiranu vlastitu Facebook stranicu. Međutim, ako želite iskoristiti Facebook kao kanal putem kojeg će te povećati bazu kupaca i tako ostvariti poslovne ciljeve, vrijeme je da nam se javite!

Kako mi upravljamo Facebook stranicom možete pogledati na POVEZNICI!

Ukoliko trebate profesionalnu uslugu upravljanja Facebook stranicom, pošaljite nam upit!