O nama

Poduzeće INTERCEPTOR PROJECT okuplja mlade stručnjake iz područja ekonomije, projektnog menadžmenta, tehničkih te humanističkih znanosti. Tim stručnjaka pronalazi optimalan način financiranja projekata kao i najbolja rješenja za razvoj poslovanja svojih klijenata. Interceptor team kontinuirano analizira potrebe tržišta na temelju čega gradi svoju strategiju poslovanja.

Strategija poslovanja orijentirana je na mikro, mala i srednje velika poduzeća koja posluju na području Republike Hrvatske, ali i na području jugoistočne regije. Tijekom dosadašnjeg poslovanja, Interceptor team je pripremio i realizirao veliki broj investicija te se može pohvaliti bogatim portfeljem provedenih projekata. Poslovne suradnje ostvarene su s brojnim poduzetnicima iz sektora proizvodnje i prerade, građevine, poljoprivrede, civilnog društva te sve zastupljenijeg IT sektora.

Priprema i provedba projekata sufinanciranih iz fondova Europske unije, okosnica je poslovanja poduzeća INTERCEPTOR PROJECT. Sustavnom analizom natječaja za dodjelu bespovratnih sredstava, Interceptor team priprema svoje klijente za prijavu na iste. Interceptor team nudi svojim klijentima i uslugu kontinuiranog praćenja Javnih Poziva za dodjelu bespovratnih sredstava kako bi se pravovremeno i kvalitetno pripremili za svoje projekte. Kompetencije te profesionalan pristup stručnog tima poduzeća, garancija su uspjeha i razvoja poslovanja.

Poslovanje poduzeća INTERCEPTOR PROJECT, orijentirano je i na osiguranje kreditnih sredstava za investicijska ulaganja. U suradnji s bankama, stručni team ugovara najpovoljnije uvjete kreditiranja projektnih prijedloga. Interceptor team osigurava kreditna sredstva te jamstva za investicijska ulaganja u suradnji s državnim institucijama te komercijalnim bankama.

Obzirom da poduzeće INTERCEPTOR PROJECT ističe cilj što efikasnijeg iskorištavanja bespovratnih sredstava iz europskih, ali i brojnih drugih fondova, konzultantskim tvrtkama i drugim poduzećima, nudi i usluge vanjskih suradnika (eng. Outsourcing konzultantskih usluga). Ukoliko su Vam potrebni stručni i profesionalni ljudski potencijali za pripremu i provedbu projekata, INTERCEPTOR PROJECT je Vaš pouzdani poslovni partner.

Obratite nam se s povjerenjem! 

Zašto izabrati nas?

Naša misija

Osigurati investicijski kapital za projekte naših klijenta.
Saznaj više

Strategija poslovanja

Strategija poslovanja orijentirana je na mikro, mala i srednje velika poduzeća
Saznaj više

Financijsko savjetovanje

Postavljamo standard stručnosti u djelatnosti financijskog savjetovanja.
Saznaj više

Location on Google map