Objave na Web stranici

Upravljanje ili vođenje Web stranica, u današnjem suvremenom načinu poslovanja, postaje neizostavna aktivnost. Sasvim je jasno kako Vaše poslovanje ni ne postoji, ukoliko niste barem na neki način dostupni putem internetskih pretraživača, bez obzira radi li se o profilima na društvenim mrežama ili Web stranici. Pritom valja imati na umu kako su sve platforme dostupne putem interneta, popraćene određenim algoritmima koji vrednuju Vašu aktivnost te Vas temeljem te aktivnosti rangiraju. Konkretno ćemo se osvrnuti na slijedeće, ukoliko ne ažurirate svoje Web stranice ili platforme na društvenim mrežama nikakvim novim sadržajima, njihovi će algoritmi to primijetiti te Vas neće ponuditi krajnjem korisniku kada on upiše u pretraživač uslugu ili robu koju Vi nudite. Naprotiv, ponudit će Vašeg konkurenta koji nudi isto ili vrlo slično što i Vi, možda i lošije kvalitete, ali se bolje i učestalije oglašava. Drugim riječima, ukoliko posjedujete vlastitu Web stranicu ili poslovne profile na društvenim mrežama koje ne ažurirate učestalo i kvalitetno, izgubit ćete dio tržišta kojeg će Vam „oteti“ konkurenti jer aktivnije koriste digitalne platforme.

Aktivnosti na Vašim Web stranicama ili profilima na društvenim mrežama su mnogobrojne i potrebno ih je što više provoditi kako bi se upravo Vi pojavili kao jedan od prvih odabira kada krajnji korisnik upiše naziv robe ili usluge koju nudite. Oglašavanje putem Google Add kampanja ili putem Facebook – a, možda je najzastupljenija aktivnost kojom ćete, ukoliko je kvalitetno definirana, zasigurno ostvariti veću prisutnost, a posljedično i poslovne suradnje. Oglašavanje bi bilo potpuno beskorisno ukoliko bi se krajnjem korisniku i pojavili baš Vi, kao rezultat njegova pretraživanja na Internetu, ukoliko Vaša Web stranica ili profili na društvenim mrežama nisu aktualni, odnosno ukoliko ih ne ažurirate učestalo novim sadržajima. Od presudne je važnosti da krajnji korisnik, nakon što upravo Vašu stranicu odabere za pretraživanje robe ili usluge koju treba, dobije željenu povratnu informaciju, a to će jedino biti moguće kontinuiranim ažuriranjem i objavama novih sadržaja. Dugoročnim aktivnostima, postići ćete kredibilitet pri algoritmima kojima s uvođeni Google i društvene mreže, te će Vas počet nuditi krajnjim korisnicima, i bez aktivne oglašivačke kampanje.

Odabirati nas, znači imati pouzdanog i profesionalnog poslovnog partera za izradu objava na Web stranicama ili profilima na društvenim mrežama. Interdisciplinarnost i visoki standardi kvalitete naših usluga, garancija su Vašeg zadovoljstva i dugoročno boljih poslovnih rezultata.  

Ukoliko trebate profesionalnu uslugu upravljanja Web stranicom ili profilima na društvenim mrežama, pošaljite nam upit!