Outsourcing konzultantskih usluga

Outsourcing konzultantskih usluga je usluga definirana u svrhu osiguranja stručnih i kompetentnih projektnih menadžera za pisanje i provedbu projekata.

Poduzeće INTERCEPTOR PROJECT surađuje s velikim brojem renomiranih i licenciranih projektnih menadžera, specijaliziranih za pripremu i provedbu projekata sufinanciranih iz fondova Europske unije te stručnjaka iz područja ekonomije, građevine, geologije i strojarstva.

Analiza tržišta je ukazala na kontinuiranu potrebu za stručnim i kompetentnim ljudskim potencijalima koji mogu samostalno i profesionalno pripremiti i provesti projekte sufinancirane iz fondova Europske unije. Projektni menadžeri koji su dio Interceptor team – a, pripremali su i proveli brojne projektne prijedloge u sklopu brojnih natječaja iz sektora poduzetništva, poljoprivrede, civilnog društva, istraživanja i razvoja te drugih područja.

U sklopu poslovne suradnje, poduzeće INTERCEPTOR PROJECT u mogućnosti je ponuditi Vam usluge stručnog i kompetentnog projektnog menadžera za pripremu i provedbu projektnih prijedloga. Projektni menadžeri iz Interceptor Team - a stručni su i kompetentni po pitanju pisanja projektnih prijedloga te investicijskih studija, pripreme cjelokupne projektne dokumentacije, suradnje s nadležnim institucijama te provedbi projekata. Bogati portfelj pripremljenih i provedenih projektnih prijedloga u svrhu odobrenja kreditnih i bespovratnih sredstava, garancija je pouzdane, profesionalne i uspješne poslovne suradnje.

Trebate pouzdanog i profesionalnog poslovnog partnera za pisanje i provedbu projekata, javite nam se!

Zašto izabrati nas?

Naša misija

Osigurati investicijski kapital za projekte naših klijenta.
Saznaj više

Strategija poslovanja

Strategija poslovanja orijentirana je na mikro, mala i srednje velika poduzeća
Saznaj više

Financijsko savjetovanje

Postavljamo standard stručnosti u djelatnosti financijskog savjetovanja.
Saznaj više