Objavljeno u kategoriji Reference

BORBOLETA

EU Fondovi - izvoz

Želite li biti uspješni kao najpoznatiji domaći brend nakita, BOROBOLETA? Vrijeme je da nam se javite!

BORBOLETA se od svog osnutka etablirala kao jedan od lidera na domaćem tržištu u sektoru proizvodnje i prodaje nakita. BORBOLETA trenutno raspolaže s preko 15 maloprodajnih dućana diljem Republike Hrvatske, kao i s nekoliko ovlaštenih zastupnika i distributera na inozemnim tržištima. BORBOLETA nakit je moguće kupiti u Sloveniji, Srbiji te Bosni i Hercegovini, a upravo će se kroz projekt kojeg je pripremila konzultantska kuća INTERCEPTOR PROJECT, proizvodi našeg klijenta, BORBOLETA d.o.o. plasirati i na druga inozemna tržišta. Više o našem klijentu možete pročitati na poveznici, Link.

Naš klijent, BORBOLETA d.o.o. je u sklopu Poziva za dodjelu bespovratnih sredstava iz Europske unije po imenu, „Internacionalizacija poslovanja MSP – ova – Faza II“ ostvario 318.087,04 HRK bespovratnih sredstava za Projekt, „Internacionalizacija poslovanja poduzeća BORBOLETA d.o.o. kroz predstavljanje vlastitog asortimana proizvoda na inozemnim ciljnim tržištima.“ Ukupna vrijednost projekta iznosi 454.975,00 HRK, a projekt je sufinanciran intenzitetom potpore od 70,00%. Bespovratnim sredstvima financirat će se aktivnosti sudjelovanja poduzeća BORBOLETA d.o.o. na svjetski priznatim sajmovima.

Nastupom na sajmovima, BORBOLETA će stvoriti uvjete za lakši plasman proizvoda na inozemno tržište te uspješnije konkuriranje na međunarodnom tržištu. Problem koji će se projektom riješiti jest upravo premala prisutnost na stranim tržištima jer tvrtka trenutno posluje samo u državama BiH, Srbiji te Sloveniji, a glavni je cilj projekta plasirati proizvode na tržišta europskih razvijenih zemalja poput Njemačke ili Italije. Ciljnim skupinama projekta možemo smatrati zaposlenike poduzeća čiji će se uvjeti rada, primanja i osobni standard neminovno podići zbog znatnog porasta prihoda od izvoza i prodaje te šira društvena zajednica zbog povećane konkurentnosti hrvatskog gospodarstva na inozemnim tržištima te povećanja ukupnog izvoza robe.

Vrijeme je i da Vaše poduzeće unaprijedi svoje poslovanje povećanjem izvoza, i zato nam se javite s povjerenjem!