Objavljeno u kategoriji Reference

COTRUGLI

Inovacije

U sklopu Javnog Poziva za dodjelu bespovratnih sredstava po imenu, „Inovacije u S3 područjima“ pripremili smo i izradili projektnu dokumentaciju za prijavitelja COTRUGLI d.o.o.

Prijavitelj je ostvario bespovratna sredstva u sklopu spomenutog Poziva u iznosu od 4.925.151,98 HRK za projekt naziva, „Komercijalizacija inovativne Blokchain - as - a - service usluge utemeljene na Hashnet tehnologiji koja predstavlja inovaciju na tržištu, osmišljena u svrhu unapređenja kibernetičke sigurnosti.“. Vrijednost cjelokupnog projekta iznosi, 10.394.704,00 HRK, a intenzitet potpore sufinanciranja iznosi 47,38%.

Projekt se odnosi na primjenu Blokchain tehnologije u svrhu podizanja standarda kibernetičke sigurnosti. Kibernetička sigurnost je jedno od pet ključnih nacionalnih strateških područja, tzv. S3 područja u koju će se ulagati sve više proračunskih sredstava kako na nacionalnoj razini tako i na razini Europske unije. Obzirom na veliko iskustvo po pitanju suvremene Blokchain tehnologije te poziciju vodećeg regionalnog stručnjaka na tom području, neupitna je uspješna implementacija projekta te dostizanje projektom definiranih ciljeva.

EU FONDOVI su prilika za razvoj poduzetništva, kako u smjeru inovacija, što potvrđuje prijavitelj koji će realizirati spomenuti projekt, tako i u smjeru modernizacije i unapređenja poslovanja, a što se nerijetko manifestira u proširenju proizvodnih kapaciteta, povećanju radnog tima ili nabavci potrebne opreme i strojeva.

Bespovratna sredstva čekaju na Vas, a do njih ćete najlakše doći uz INTERCEPTOR PROJECT!